Nytår med Carl Peter Brasserie

Tag Carl Peter med hjem til nytår, og giv dine gæster en fantastisk aften, samtidig med I ikke bruger hele aftenen i køkkenet!

Forret

Kulmule med sprød urtepanering, krabbe bisque, syltede og sprøde løg

Hovedret

Mør oksefilet i fedtslør med estragon. Hertil bagte og puré af jordskokker, pommes duchesse og portvinssauce

Dessert

Tærte med to slags chokolade og karamel. Hertil syltet pære og saltede hasselnødder

Pre-dinner*

Start med en pre-dinner cocktail samt lækre velkomstsnacks, måske imens I ser Dronningens Nytårstale?

Kransekage**

Slut af med kransekage og et stort glas bobler

Vinmenu

Hvilke vine skal I så drikke til? – Don’t worry. We got you!

Vi har udvalgt en tilhørende vinmenu som supplement til hver ret.

Forret
Zind-Humbrecht, ZIND Chardonnay

Hovedret

Celestino, Rosso di Toscana, IGT, Tenuta Celestino Pecci

Dessert
Chateau des Eyssards, Saussignac

Bestil nytårsmenu

Alle priser er pr. kuvert:

Minimum bestilling af 2 kuverter 

3 retters menu 475,- pr. pers.
Vin menu: 325,- pr. pers.

*Tilkøb af pre-dinner drink 90,- pr. pers.
*Tilkøb af velkomstsnacks 55,- pr. pers

**Kransekage 55,- pr. pers.
Tilkøb af champagne (pr. flaske): 395,-

Ring og bestil på tlf nr. 5364 0793, eller kom ned i restauranten.

How to manual

Vi har lavet en udførlig vejledning til vores nytårs menu. Den kan du hente herunder ved at klikke på billedet.